یکی از گفتگوهای شاهنشاه آریامهر بزرگ ارتشتاران
- اعلا حضرت فکر می کنند در پس یورش هایی که به شکلی پیوسته علیه کشورشان صورت می گیرد، چه منظوری نهفته است ؟
شاهنشاه آریامهر: این یورش ها در وهله ی نخست، با مسئله ی نفت آغاز شد. هنگامی که ما تلاش کردیم سیاست ۵۰، ۵۰ خود را با "ماته ایی" ایتالیایی دگرش دهیم و آن را به صورتی درآوریم که ۷۵ درصد نصیب ما و ۲۵ درصد سهم طرف مقابل شود، نخستین یورش ها علیه من و کشورم آغاز شد. گرچه ماته ایی کشته شد، اما یورش ها علیه کشور ما ادامه یافت. تا پیش از این جریان، هرگز سابقه نداشت که یک دانشجوی ایرانی در خارج از ایران دست به تظاهرات بزند و هیچ گاه وسایل ارتباط جمعی آمریکا و اروپا به ایران یورش نمی آوردند.
بی تردید پس از بروز مسئله ی نفت بود که یورش ها علیه ایران آغاز شد و چون ما سیاست خود را با قدرت هر چه بیشتر ادامه می دادیم، به گونه ای که در چار یا پنج سال پیش (۱۳۵۲)، اختیار تمام ذرات هیدروکاربور را در اختیار گرفتیم، این یورش ها هم زمان به اوج خشونت رسید و هتا تبدیل به نفرت شد که چرا و چگونه یک کشور آسیایی چنین جراتی به خود می دهد.
اعلا حضرت محمد رضا شاه پهلوی: میان ما و قدرت های امپریالیستی برخوردی روی می دهد |
سخن تاریخ شاهنشاه آریامهر: قرارداد امپریالیستی نفت با هفت خواهران، از ۵۷ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد |
یکی استعمار سرخ و دیگری منافع اقتصادی که سرمایه داران برای خود مقرر می دانستند. اینها مایل بودند که چپاول و غارت کشورهای بی دفاع را ادامه دهند. یکی از انگیزه های این یورش ها، "حسادت" است. حسادت از اینکه چگونه ممکن است ایران قادر باشد در مدت ۱۵ سال، بیش از هر کشور دیگری در جهان پیشرفت کند. این یک ادعای بی اساس نیست. برای اثبات آن، شما می توانید تحقیق و مقایسه کنید. این مقایسه بسیار آسان است. هتا دشمنان ما هم می توانند اگر مایل باشند، در این باره تحقیق کنند.
گفتگوی شاهنشاه آریامهر با "ادوارد سابلیه" مفسر فرانسوی در امور خاور میانه
با درایت داهیانه ی شاهنشاه ایران، ایران به بالاترین رشد اقتصادی جهان دست یافت |
سنجشی تلخ میان دو رهبر مملکتی خردمند و میهن پرست، دانلد ترامپ رییس جمهور میهن پرست آمریکا و شاهنشاه ایران بزرگ ارتشتاران اعلا حضرت محمد رضا شاه پهلوی |
۱. رادیو فرانسه، خرداد ۲۶۳۶.
۲. روزنامه ی کیهان، ۳۰ خرداد ۲۵۳۶ برابر با ۱۳۵۶ فرار خورشیدی.
۳. پوشینه ی دوم کتاب شورش در ۵۷، نوشته ی سیاوش بشیری، رویه های ۴۹ و ۵۰.
پژوهش و گردآوری: ق۰ج۰
۲. روزنامه ی کیهان، ۳۰ خرداد ۲۵۳۶ برابر با ۱۳۵۶ فرار خورشیدی.
۳. پوشینه ی دوم کتاب شورش در ۵۷، نوشته ی سیاوش بشیری، رویه های ۴۹ و ۵۰.
پژوهش و گردآوری: ق۰ج۰
نظرات